INDIVIDUELE BEGELEIDING

Je wilt graag dichter bij je gevoel komen, beter naar je lichaam leren luisteren en/of je bent op zoek naar meer creativiteit in je leven.

Ik begeleid je liefdevol naar de diepte van je ziel in een individuele ademsesssie of in een coachingstraject.

En/of je wilt graag iets – of meer – met je creativiteit. Ik leer je te luisteren naar jezelf in het creatieve proces en we reflecteren op jouw ervaring en het gemaakte werk. Voor (aankomend) kunstenaars die meer flow zoeken of voor mensen die meer creativiteit zoeken in hun dagelijks leven.

Individuele coaching vindt plaats bij mij thuis in Maassluis maar kan ook bij jou plaats vinden

CURSUS LICHAAMSWERK & CREATIVITEIT

13 t/m 19 augustus

SADHAKA, FRANKRIJK

Het ruime kunst atelier bij Sadhaka is een waar walhalla voor elke creatieveling, voor zowel de hobbyist als de doorgewinterde kunstenaar. Kom met de combinatie van lichaamswerk en creativiteit vanuit intuïtie in een heerlijke creatieve flow. Ook buiten de lesuren kun je in het atelier terecht.

Voel je handen kriebelen bij het zien van het brede assortiment materialen en gereedschappen op het gebied van tekenen en schilderen, beeldhouwen, boetseren, lino drukken, glas in lood, mozaïek en sieraden maken. Het atelier heeft fijne werkhoeken en ook een groot buitenterras met werktafels, schildersezels en beeldhouwbokken in schaduw of zon.

WORKSHOPS BEELDEND

16 t/m 18 juni
26 t/m 29 mei (Pinksterweekend)
18 t/m 21 mei (Hemelvaartweekend)

BUITENKUNST RANDMEER

Vijf weekends in het voorjaar en vele weken in de zomermaanden: workshops theater, dans, muziek, zang, beeldende kunst, schilderen, schrijven, fotografie & video. Voor gevorderden en beginners, voor volwassenen, jongeren, kinderen en kleuters. Allemaal op het eigen terrein De wilgen in de Flevopolder. Welkom bij Buitenkunst Randmeer.

Tijdens de workshopweekends & weken verblijf je (in eigen tent) op het kampeerterrein.

Ik ben op bovengenoemde data aanwezig om workshops beeldend te begeleiden.

CURSUS LICHAAMSWERK & CREATIVITEIT

6 t/m 13 mei 

L’HUYS PREAU, FRANKRIJK

Je hebt zin in een week met alle aandacht voor jezelf en je creatieve ontwikkeling. Het groepsproces, het contact met je medecursisten en de locatie, zijn een inspirerende meerwaarde.

Met onder anderen (emotioneel) lichaamswerk, ademwerk, beweging, muziek en meditatie leer je te vertrouwen op wat aanwezig is en gezien wil worden, door jou en in je creatieve werk. We reflecteren op het proces en op dat wat ontstaat.

Je werkt met je eigen materiaal, in je eigen stijl en binnen je eigen (onbewuste) thema. Ik reik je vooral een methode aan. Iedereen werkt in eigen tempo en in eigen flow. Je hoeft niets te kunnen, je doet je eigen onderzoek. De cursus is voor (aankomend) kunstenaars, maar ook zeker voor iedereen die meer ruimte zoekt voor creativiteit in leven en werk.